Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dinamo protiv austrijanaca

Mamić iz izolacije: ''Ako vidim nešto na TV-u javit ću se porukom, neću biti na telefonskoj liniji''

. Dinamo će za utakmicu biti jako oslabljen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu trećeg kola Europske lige Dinamo sutra od 21 sat igra protiv austrijskog Wolfsbergera. Dinamo će za utakmicu biti jako oslabljen jer čak devetorica igrača imaju koronavirus, no i Austrijancima nije ništa bolje, oni imaju osmoricu zaraženih.

Uoči dvoboja Dinamo je objavio da je zaražen i Zoran Mamić koji je poslao igračima i javnosti poruku iz izolacije.

gol expired Nogometne zvijezde nagurale se u lift da ni korona više nije stala: Spašavali ih sat vremena, puštena i snimka divider

"Situacija nije optimalna, ali moramo biti svjesni u kakvom vremenu živimo. Imam apsolutno povjerenje u stožer i asistente i vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan rezultat. Mi smo na B listu prijavili puno igrača i spremni smo na ovu situaciju. Imamo plan treninga i onoga kako želimo igrati. Neću biti na direktnoj telefonskoj liniji jer nema potrebe. Ako vidim nešto na televiziji, javit ću porukom. Čuo sam se s Ademijem i zamolio sam ga za mobilizaciju i maksimalnu koncentraciju. Svima želim sreću", rekao je Zoran Mamić. a njegovu poruku je prenio glasnogovornik Alen Lesički.

"Psihološki nas je ovo poremetilo, ali mi koji smo spremni za utakmicu smo maksimalno koncentrirani", rekao je Oršić pa nastavio:

"Teško je uspoređivati Wolfsberger s dosadašnjim protivnicima. Po tablici su za sad najbolji, mi imamo još par utkamica da pokažemo da ih možemo pobijediti'', zaključio je napadač Modrih.

"Nisam se čuo s Vizingerom [igrač Wolfsbergera], ali drago mi je da zajedno igramo u mladoj reprezentaciji", dadao je Joško Gvardiol.
 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider