Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DINAMO OSVOJIO BOD

Mamić: Ademi mi je rekao da je bio penal, ne razumijem zašto nema VAR-a

Dinamo je na Maksimiru remizirao s Nizozemcima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši zagrebačkog Dinama na startu Europske lige pred 1.270 gledatelja na stadionu Maksimir odigrali su bez pogodaka protiv Feyenoorda.

Zanimljivo, bila je to jedina utakmica prvog kola od 24 susreta koliko ih je bilo na progamu, koja je završila bez pogodaka.

gol expired Asistencije Bradarića i Vlašića, Milan, Tottenham i Leicester upisali uvjerljive pobjede divider

Bila je to predstava u kojoj su gosti imali više prilika, čak i jedanaesterac u osmoj minuti kojeg nisu realizirali, dok je Dinamo od 72. minute imao igrača više, ali nije uspio probiti suparničku obranu i tako kazniti gostujuće promašaje.

Svoj komentar utakmice dao je Zoran Mamić.

"Teško mi je komentirati situaciju s Ademijem u drugom poluvremenu. On mi je rekao da je kazneni udarac bio. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi Europske lige. Početkom utakmice nismo mogli biti zadovoljni, ali osjetio se grč kod igrača koji su debitirali poput Jakića, Gvardiola i Kastratija. To je normalno i vidjeli smo da je u drugom poluvremenu bilo bolje'', rekao je Mamić pa dodao:

''Ostaje žal za tim golom koji smo mogli zabiti pred kraj, ali suparnik je bio bolji u prvom dijelu pa je neriješeno realno. Možemo biti zadovoljni na kraju. Bilo je grča kod nekih igrača, trebamo biti strpljivi, imamo dosta mladih igrača.''

Pogledajte novi Lucky Punch: Može li Gaethje napokon skinuti Khabiba?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider