Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Laportina velika želja

Evo kakve su sada šanse za Messijev povratak u Barcelonu: Kontroverzni "lajk" napadaču Intera

Nakon što je jasno da je Barcelona pred ispadanjem već u skupini Ligi prvaka, to će imati implikacije na mogući povratak Lionela Messija…

Lionel Messi (Foto: Afp)

Mnoge su implikacije najvjerojatnijeg Barcina fijaska u Ligi prvaka. Katalonci su pred ispadanjem u skupini Ligi prvaka, i to drugi put zaredom, a to će utjecati na skupljanje novca za najavljeni rekordni proračun, koji bi ove sezone trebao iznositi 1,225 milijardi eura.

Momčad Barcelone Monumentalni fijasko i teški kukavičluk Barcinih zvijezda: Madrid se grohotom smije uoči El Clasica, 865 milijuna bačeno u vjetar divider

Ta će se cifra morati smanjiti jer je jasno da Barca neće uprihoditi od Lige prvaka koliko je računala, osim ako se dogodi čudo i Viktoria Plzen spasi Katalonce.

Naravno da će rezultatski neuspjeh utjecati na ukupnu ekonomsku situaciju. Zna se da je Barca u golemom dugu, koji debelo prelazi milijardu eura, a da bi se izvukla iz ponora, nova uprava prodala je "obiteljsko srebro", odnosno sestrinske tvrtke kako bi se namakao novac za zatvaranja dubioza i nova pojačanja. Riječ je o 865 milijuna eura, za koje madridski As tvrdi da su bačeni u vjetar.

Male šanse za Messijev povratak u Barcelonu

Kako god, fijasko u Ligi prvaka imat će još jednu implikaciju, a to je smanjenje šansi za povratak Lionela Messija na Camp Nou.

Katalonski Sport piše da su sada šanse mizerne, a ni prije nisu bile pretjerano velike. Iako je jasno da bi Joan Laporta volio vratiti Messija, činjenica je da je to iz više razloga jako teško ostvarivo. Najviše iz financijskih.

gol expired Igor Tudor zaustavio 30-godišnju negativnu tradiciju Francuza u Ligi prvaka, otkrio što su mu igrači rekli prije utakmice divider

Sport tvrdi da unatoč nedavnim spekulacijama o mogućem povratku nije bilo nikakvih kontakata između dviju strana.

Kako je logično zaključiti da će izvjesni neuspjeh u Ligi prvaka izazvati dodatne financijske probleme za Barcu, posve je jasno da je u takvim uvjetima teško razgovarati o Messijevu povratku iz PSG-a.

Messi "lajkao" Martinezovu objavu

Razlog za još veći pesimizam neki su ljubitelji Barce našli u činjenici da je Messi "lajkao" objavu napadača Intera Lautara Martineza nakon utakmice:

"Srce, poniznost, skromnost", napisao je Martinez, a Messi je reprezentativnom kolegi dao "lajk" i pokrenuo novu kontroverzu. Što je time želio poručiti? Je li možda ljutit na Barcelonu? 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider