Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije trpio "zlostavljanje"

Urnebesna anegdota o Ronaldinhu: "Nemoj mi prodavati PlayStation fore. Završit ćeš u bolnici"

Bivši francuski nogometaš Claude Makelele otkrio je kako je zastrašio jednog od bivših najboljih igrača svijeta - Ronaldinha.

Makelele i Ronaldinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši francuski reprezentativac i aktualni trener belgijskog Eupena Claude Makelele prepričao je za francuski RMC Sport anegdotu iz igračkih dana. Vezana je za legendarnog Brazilca Ronaldinha, s kojim se Makelele susretao sveukupno osam puta u karijeri.

Dogodilo se to u prvoj njihovoj međusobnoj utakmici, kada je maratonac Makelele dobio zadatak da zaustavi Ronaldinha.

"Mali, očekujem da me pokušaš driblati s poštovanjem. Neću tolerirati te tvoje trikove s PlayStationa. Poslat ću te u bolnicu budeš to isprobavao na meni", rekao je Francuz kako bi zastražio zvijezdu Barcelone.

Na pitanje novinara kako je Brazilac reagirao, Makelele je odgovorio:

"Dao mi je loptu i zamolio me da mu oprostim."

Makelele je Ronaldinhov način driblinga okarakterizirao kao zlostavljanje te rekao da je to bilo nešto od čega su strahovali svi igrači kada bi igrali protiv njega.

Makelele je trener belgijskog prvoligaša od studenog 2017. godine te je u prvih 50 utakmica upisao svega 15 pobjeda, osam remija i čak 27 poraza uz gol-razliku 55-81.

L'Equipe otkrio: Real spremio bogatstvo za udar na konkurenciju, ali klubovi imaju čime uzvratiti \'\'Casino Royal\'\' u Madridu (L\'Equipe) Kylian Mbappe (Foto: AFP) Kylian Mbappe (Foto: AFP) +2 Ivan Rakitić i Paul Pogba (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider