Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao bez kluba

Majstorski potez Kalinića: Dinamu su citirali astronomske cifre, a sada slobodno odlazi u Hajduk?

Žan Vipotnik ostao je bez kluba nakon što je Bordeaux izgubio profesionalnu licencu

Žan Vipotnik (Foto: Profimedia)

Nakon odlaska u stečaj francuskog kluba Bordeauxa, slovenski reprezentativac Žan Vipotnik oslobođen je svog ugovora i postao je slobodan igrač.

Prošlog ljeta, tada 21-godišnji napadač Maribora bio je velika meta Dinama, ali je transfer propao zbog toga što je slovenski klub tražio vrtoglavih 3,5 milijuna eura.

Kad jednom smrkne, drugom svane...

Na posljetku je prešao u Bordeaux za 2,7 milijuna eura, a nakon što je francuski klub otišao u stečaj zbog velikih dugova morali su osloboditi sve igrače njihovih ugovora.

Međutim, ovog ljeta priča nije o tome kako će završiti na Maksimiru, već na Poljudu. Prema Sportskim Novostima, ime slovenskog napača iskočilo je u kontekstu Hajduka.

Jaka konkurencija za njegov potpis

Navodno, Bijeli se sada nadaju kako bi mogli iskoristiti situaciju u Bordeauxu da primame 22-godišnjeg Vipotnika u Split. Bez odštete bi takav potez imao puno smisla, ali konkurencija za njegov potpis je jaka.

Bochum, Twente i Sunderland zainteresirani su za Vipotnika, a Hajduk je već kontaktirao njegovog menadžera koji je odgovorio kako postoji puno interesa, ali da će sve biti jasnije do kraja tjedna.

Matija Marinić Sjajna najava za ponedjeljak: Hrvatski kanuist u polufinalu Olimpijskih igara s trećim vremenom kvalifikacija! divider

Samoa Tuga u olimpijskom selu: Preminuo boksački trener iz Samoe divider

Dagur Sigurdsson Sigurdsson otkrio ključnu stvar koju su ga Japanci natjerali da promijeni: "Morali smo riskirati..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO VARAŽDIN - DINAMO: Stigli sastavi! Bjelica zarotirao momčad, jasan je cilj domaćina

Opširnije >>> https://bit.ly/4dRbq2d
Dalmatinski derbi na Poljudu... 😎⚽️
Europskom Dinamu slijedi povratak u HNL stvarnost... ⚽
🎩🪄