Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
raspalili na naslovnici

Zašto objava iz Madrida da je Messi odbio Barcu danas nema puno smisla

Madridska Marca na svojoj je naslovnici raspalila priču o Messijevom ''ne'' Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za vrijeme reprezentativnih stanki u medijima ćete pročitati i nešto što ne čitate svaki dan. Razlog je jednostavan, kvalifikacijske utakmice reprezentacija u većini Europe nisu toliko zanimljive kao domaća prvenstva pa u tim danima mediji znaju plasirati raznorazne priče koje se čuvaju baš za takvo ''suhoo' razdoblje.

Tako je eto baš u ponedjeljak usred reprezentativne stanke, kada su pred nama tek prijateljski susreti europskih reprezentacija, madridska Marca plasirala priču o potezu Lea Messija koji se dogodio još prije četiri mjeseca. Madridski sportski dnevnik tvrdi kako je 11 dana nakon presude protiv Messijevih argentinski nogometaš odbio produžiti ugovor s Barcom.

Logično isti izvor zaključuje kako je upravo presuda španjolskog suda razlog ovakvog poteza Lea Messija. No to se dogodilo prije čak četiri mjeseca i od tada je stiglo već nekoliko signala kako će Messi produžiti ugovor s Barcelonom koji mu istječe 2018. godine.

Marca piše kako je predsjednik Barcelone Bartomeu isprva bio šokiran odbijenicom. No uskoro kreće nova runda pregovora nakon što je dio igrača već stavio potpis na nove ugovore. Presuda u poreznom skandalu protiv Messijevih dodatno je ojačala poziciju nogometaša u pregovorima s klubom, a odbijanje je bila jasna poruka čelnicima Barce.

Kao što smo i pisali, Barcelona bi se u vrlo skoroj budućnosti morala odreći nekoga iz trojke MSN, ali zna se što Messi znači katalonskom gigantu. Bartomeu tvrdi da klub nema više toliko novca za pokriti te bogate ugovore, ali tko će navijačima objasniti da novca nema za Messija. Njegov odbijanac početkom ljeta znači tek jedno: već plaću na zimu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider