Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Žele i bivšeg hajdukovca

Izbacili Zvezdu iz Lige prvaka, a sada žele dovesti Hrvate: Na meti prvotimac Hajduka

U grupnoj fazi Lige prvaka Maccabi Haifa igrat će protiv PSG-a, Juventusa i Benfice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Maccabi Haife na šokantan su način izbacili Crvenu zvezdu i osigurali plasman u grupnu fazu Lige prvaka, gdje će zaigrati u skupini H s PSG-om, Juventusom i Benficom.

Kako bi što spremnije dočekali dvoboje s europskom nogometnom elitom, Izraelci su krenuli u osnaživanje momčadi. Navodno je stoper Bogdan Plantić na odlasku iz kluba, dobio je bogatu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, zbog čega Maccabi traži zamjenu.

Ako je vjerovati izraelskim medijima, Maccabi je "bacio oko" na Hajdukova prvotimca Josipa Eleza, koji je prošlog ljeta stigao na Poljud i potpisao dugogodišnji ugovor, odnosno do ljeta 2025. godine.

Fotoreporterka na utakmici Hajduk - Villarreal VIDEO Čak ni oni koji su bili na zadatku nisu mogli suzbiti emocije nakon ispadanja Hajduka divider

Međutim, on nije jedini kandidat za, kako se čini, upražnjeno mjesto u posljednjoj liniji Maccabija. Zainteresirani su Izraelci za još jednog hrvatskog nogometaša koji je prošle sezone nosio dres Hajduka, a radi se o Nikoli Katiću, koji se po isteku posudbe vratio u matični Rangers.

Katić ima ugovor sa škotskim velikanom do ljeta 2023. godine, a budući da nije u planovima trenera van Bronckhorsta, sasvim je izgledno da bi mogao napustiti klub.

No sve je još uvijek pod upitnikom...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider