Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"U interesu nogometa i društva"

Jakobušić se oglasio nakon što je Hajduk teško oštećen: Uputio poruku predsjedniku HNS-a

Hajduk je ove subote odigrao 3:3 na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sudačkoj nadoknadi utakmice Lokomotiva - Hajduk ove subote nije dosuđen čisti jedanaesterac za Splićane, što je naknadno potvrdio i šef hrvatskih nogometnih sudaca Bruno Marić.

Igrač Lokomotive Branimir Cipetić rukom je izbio loptu ispred Stipe Biuka u šesnaestercu domaćina, a sudac Tihomir Pejin dosudio je korner. Da stvar bude gora, nije se oglasio ni VAR sudac Zdenko Lovrić, a svi će oni, prema Marićevim riječima, dobiti negativne ocjene.

Hajduku i njegovim navijačima, koji su u velikom broju pohodili stadion u Kranjčevićevoj ulici, slaba je to utjeha.

Naknadno se oglasio i predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić koji je prije tjedan dana održao sastanak s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem.

"Vezano uz nedavni međusobni sastanak i svih tema kojih smo se dotakli u razgovoru, očekujem od predsjednika HNS-a da u interesu, ne samo nogometa u Hrvatskoj, nego i cijelog društva, konkretno reagira i osigura regularnost natjecanja te pošteno suđenje i jednaki tretman za sve klubove. Nepoštivanje sigurno nećemo dozvoliti. Ako je potrebno, stojimo na raspolaganju s konkretnim prijedlozima", poručio je Jakobušić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider