Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudo od djeteta

Hajdukov biser nad biserima uskoro bi mogao debitirati za prvu momčad: Hoće li ubrzo otići?

U podcastu Utakmicu po utakmicu dotaknuli su se i Luke Vuškovića.

Razgovarajući o Hajduku u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu, naši voditelji dotaknuli su se mladih igrača, a istaknuli su dva imena koja su u klupskim projekcijama označena kao budućnost, ali bi vrlo brzo mogla postati sadašnjost.

"Prpića hvale beskonačno i razumijem zašto jer momak je tipični moderni stoper koji može i kreirati. On se može uklapati u tu priču koju kad nema Eleza treba netko tko ima više kreacije i ideje i ulazi u sredinu kao dodatni veznjak, a onda ćemo već ove sezone možda dočekati debi Luke Vuškovića. Prije 10-ak podcasta sam pričao o njemu, to što on radi je nevjerojatno. Kad napuni 16, ima pravo nastupa", rekao je Igor Ćurković.

"Uvijek te dečke od 16 godina stavljaju na neke krilne pozicije ili u napad. Ne sjećam se baš stopera koji je startao sa 16 godina", kazao je Mateo Pukšar.

"Duje Ćaleta-Car", prisjetio se Ivan Ljubić.

"Da, on je startao prije 16. rođendana i ta je utakmica registrirana s 3:0 za protivnika jer nije smio startati u seniorskom nogometu kao mlađi od 16. Vušković, evo baš sam sad sreo jednog bivšeg igrača koji se sad bavi menadžerskim poslovima. U poluvremenu utakmice Slaven Belupo - Hajduk rekao mi je da on nije nikad vidio ništa slično, tako da iz te perspektive lako moguće da će do kraja sezone otići", zaključio je Ćurković.

Cijela 17. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider