Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva bomba

VIDEO: Kakva golčina mladog Hrvata Barceloni koju je Koeman izveo u jakom sastavu

Mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić zabio je spektakularni gol Barcleoni.

Galerija Sučić zabio Barceloni

Red Bull Salzburg svladao je na svom stadionu prijateljskom susretu Barcelonu s 2:1. I nije to bila neka bezvezna Barca jer je Ronald Koeman u prvih 11 stavio mnoge zvijezde poput Busquetsa, Depayja, Griezmanna, Albe, De Jonga, Lengleta, Desta i ostalih...

A njima je prvi pogodak na utakmici, pravu golčinu zabio mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić. U 43. minuti fenomenalnim je udarcem svladao Neta s oko 25 metara udaljenosti lijevom nogom.

Nakon što su oba trenera u nastavku napravila velik broj izmjena, tek je u 83. minuti za Barcelonu izjednačio Danac Braitwaite, a onda je u 90. pobjedu domaćinu donio Aaronson.

Voli Barcelonu

"Barcelona je moj omiljeni klub, a postizanje gola protiv njih je još bolji osjećaj. Igrali smo protiv vrlo jakog protivnika, ponovno smo puno naučili i spremni smo za izazove koji su pred nama. Nevjerojatno je igrati pred punim stadionom i jedva čekamo naše europske utakmice'',kazao je Sučić za klupsku stranicu.

Podsjetimo, Luka Sučić je prošao selekcije mlađih uzrasta, no pred U-21 Euro se ozlijedio i na njega u Sloveniji nije mogao računati izbornik Igor Bišćan.

Sučić je rođen u Linzu i 2002. je godište. Školovao se nogometno u Red Bullu, a onda je jednu sezonu odigrao u Lieferingu nakon čega ga je RB Salzburg vratio u svoje redove. Od ovog veznjaka se očekuje jako puno i velika je stvar što je zasad odabrao igrati za Vatrene.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider