Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"majko moja, idi se prodat"

Luka Modrić i suigrači brutalno ''trolali'' zvijezdu Real Madrida nakon videa iz teretane

Luka Modrić i ostali igrači Real Madrida brutalno su trolali video Lucasa Vazqueza koji je objavio na svom Instagramu.

Lucas Vazquez u teretani (Screenshot)

Nogometaš Real Madrida Lucas Vazquez trenutačno je izvan konkurencije za nastup zbog ozljede bedrenog mišića, koju je zaradio u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, u kojoj je Ajax šokirao Real s 4:1 i izbacio ga iz natjecanja. On trenutačno prolazi program rehabilitacije, a time se pohvalio i na svom profilu na Instagramu.

Vazquez je objavio dva videa na kojima naporno radi u teretani, no ni u jednom nema majicu, odnosno u oba je gol od struka pa naviše.

I dok je njegovo lijepo isklesano tijelo mami poglede obožavateljica, njegovi suigrači uvidjeli su priliku da njegov potez iskoriste na malo drukčiji način.

Gotovo svi igrači ispalili su šalu-dvije na račun svog suigrača, a jedan od njih bio je i naš Luka Modrić.

"Majko moja... Idi se prodat", napisao je Modrić i stavio emotikona koji plače od smijeha.

Dani Carvajal, koji se također ozlijedio na spomenutoj utakmici te prolazi proces rehabilitacije, upitao je svog klupskog kolegu:

"Zar su nam sve klupske majice bile u pranju? Baš nemaš sreće."

Igrač velikog rivala Real Madrida (Barcelone) Sergio Busquets krako je napisao "Povraća mi se" te stavio emotikone koji to prikazuju.

Vazquez će idući put sigurno dobro promisliti hoće li u teretani raditi s majicom ili bez nje, jer nekako smo mišljenja da mu ne treba novo trolanje na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider