Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Birali i za ostale zemlje

Španjolci izabrali najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti

Španjolska Marca provela je zanimljivu anketu među svojim čitateljima u kojima ih je pitala da izaberu najboljeg nogometaša iz gotovo svih reprezentacija svijeta.

Luka Modrić, Zvonimir Boban i Davor Šuker (AFP/GOL.hr)

Četiri hrvatska nogometna velikana našla su se u anketi španjolske Marce koja je svojim čitateljima ponudila da biraju najbolje nogometaše po zemljama. Četiri hrvatska predstavnika bili su Davor Šuker, Luka Modrić, Robert Prosinečki i Zvonimir Boban.

Čitatelji Marce za najuspješnijeg hrvatskog nogometaša u povijesti odabrali Luku Modrića.

Na uzorku od preko 200.000 glasova premoćno je pobijedio Modrić sa 63 posto osvojenih glasova. Drugo mjesto zauzeo je Šuker s 21 posto glasova, treće Boban s 11 posto, dok je na posljednje mjesto zasjeo Prosinečki s pet posto glasova.

Kod Argentine Messi (65 posto) je slavio ispred Maradone (24 posto) i Di Stefana (11 posto), dok su najbolji u Njemačkoj Beckenbauer (71 posto), Gerd Müller (12 posto), Matthaus i Kahn (7 posto) te Rummenigge (3 posto). Pele (54 posto) je najbolji Brazilac, iza njega su Ronaldo (27 posto), Ronaldinho (19 posto) te Neymar (0 posto).

Cavani napušta PSG, a Icardi Inter: Najpoznatija agentica sad igra na kartu djece Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Icardi (Foto: Facebook) +2 Wanda Nara (Screenshot)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider