Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka je neuništiv!

Zapanjujuće je koliko je 36-godišnji Modrić pretrčao protiv PSG-a, samo je jedan trčao više

Luka Modrić je protiv PSG-a bio najstariji igrač na terenu, a samo je Verratti pretrčao više kilometara od njega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je na svojem stadionu pobijedio PGS 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. Najzaslužniji za tu pobjedu bili su Karim Benzema i Luka Modrić.

Benzema je u velikoj pobjedi zabio sva tri gola, a posebno je bio raspoložen Luka Modrić

Hrvatski kapetan je izluđivao zvijezde PSG-a, čak ga petorica nisu mogla zaustaviti u 37. godini života. Modrić je u 76. minuti pretrčao pola terena i majstorski došao do asistencije o kojoj će se danima pričati.

gol expired VIDEO Ovo je Luka Modrić u svlačionici nakon rušenja PSG-a u Ligi prvaka: Pratila ga je kamera divider

Najstariji na terenu

Modrić je protiv Reala pretrčao nevjerojatna 10,54 kilometara, što je najviše kod igrača Reala. Samo je Verratti pretrčao više od njega od svih na utakmici. Talijan je upisao 11,40 kilometara.

Iza Modrića su ostali Valverde, Benzema, Nacho i Vinicius, Neymar, Hakimi, Nuno Mendes i Marquinhos, a ostatak igrača utakmicu je završio s manje od devet pretrčanih kilometara.

Kako je to moguće?

gol expired Svijet se divi Modriću: Ovako je Neymar ''plivao'' za njim - "Iniesta i Xavi ovo nikad nisu napravili" divider

Od 22 igrača na terenu Modrić je započeo utakmicu kao najstariji, u rujnu puni 37 godina, pa je još više nevjerojatno kako je toliko pretrčao. Trči kao da mu je tek 18 godina.

Modrić je protiv PSG-a zaradio ocjenu 8,2, imao je 88 % točnih dodavanja, asistenciju Benzemi, 88 dodira, dva udarca prema golu, sedam osvojenih duela na tlu, 3/3 uspješna driblinga i četiri oduzete lopte.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider