Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
100 posto, dragi!

Modrić oduševio liječnike na testiranjima: U ovakvom stanju može komotno igrati za Real do 40. godine

Hrvatski kapetan Luka Modrić ostavio je liječnike Real Madrida na testiranju prije nove sezonu bez teksta i tvrde da je jak kao bik.

Luka Modrić (Foto: Screenshot)

Nogometaši Real Madrida započeli su s pripremama za novu sezonu, ali hrvatski kapetan Luka Modrić priključio se suigračima nekoliko dana kasnije.

Veterani u momčadi i igrači koji su nastupali za reprezentacije u lipnju dobili su nekoliko dana odmora više, ali Carlo Ancelotti sad konačno ima na raspolaganju sve svoje igrače. Jedan od onih koji su se kasnije priključili bio je i hrvatski veznjak, koji je odradio liječničke preglede i testiranja u sveučilišnoj bolnici La Moraleja, odnosno u Realovu kampu Valdebebas.

Liječnička služba Reala ostala bez teksta

Pregledi nisu pokazali ništa novo, ali njegovi rezultati ostavili su Realovu liječničku službu bez teksta, prenose tamošnji mediji. Luka je na odmoru radio po individualnom programu, a kad se vratio na posao, iznenadio je sve prisutne.

Luka Modrić Imao je nešto duži odmor: Odlično raspoloženi Modrić se priključio pripremama Reala divider

Liječnici mu ne vjeruju da ima gotovo 37 godina i da je u takvom stanju stigao na pripreme. Luka već godinama vodi računa o svojoj ishrani i treningu i to mu omogućava igranje na ovoj razini u veteranskoj dobi za nogometaša.

Može igrati do 40.

Realovi doktori uvjeravaju Ancelottija i ostatak stručnog stožera da, ostane li na ovoj razini, može komotno igrati u Real Madridu do 40.

Luka, kojemu će ovo biti 11. sezona u Madridu, svjestan je važnosti ove sezone jer će nastupiti na vjerojatno svojem zadnjem Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom, ali odigra li još jednu sezonu na istoj razini kao lani, mogao bi produljiti svoj ugovor u Realu na još godinu dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider