Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lukin savršeni nastup

Modrić nazvao Real nogometnom dinastijom pa "obećao" i četvrtu titulu zaredom u Madridu

Luka Modrić još je jednom pokazao koliko je važan igrača Real Madrida kada je to najpotrebnije.

Luka Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida po treći su put zaredom osvojili titulu pobjednika Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u redovima Reala i po treći put zaredom slavio trofej Lige prvaka.

"Ovo je nevjerojatno. Kao što ste rekli, ovo je povijesni uspjeh! Ne znam da li će itko ikada ovo ponoviti. Kada smo drugi put zaredom osvojili Ligu prvaka bilo je čudesno. No ovo je povijesni uspjeh. Maloprije smo komentirali kako smo neki dan gledali film o košarci. Momčadi poput Bullsa, Lakersa i Celticsa koji su nekoliko puta zaredom osvajali titule prvaka zvali su dinastije. Mislim da se i nas može nazvati nogometnom dinastijom", rekao je Luka Modrić odmah nakon finala.

"Teško je pronaći riječi kojima bih ovo opisao. Izgleda vrlo jednostavno, ali zapravo je jako, jako teško. Uložili smo jako puno truda svaki dan da bi bili ovdje. Jako smo sretni i uživat ćemo u ovome", rekao je Modrić.

"Svaka je titula posebna. Prvi je bila Decima, prva Liga prvaka za Real nakon 12, 13 godina. Svaka titula je posebna. Možda je prva najslađa. Mislim da nitko neće ovo ostvariti".

* Hoćemo li vidjeti i četiri titule u nizu?

"Naravno! Iduće finale je u Madridu (Wanda Metropolitano, stadion Atletico Madrida). Moramo prvo proslaviti ovu titulu, a onda se pripremiti za iduću sezonu. No prvo ovo moramo proslaviti i ne razmišljati previše unaprijed", zaključio je Luka Modrić, jedan od najboljih igrača u finalu, uz dvostrukog strijelca Garetha Balea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider