Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I ne žele samo njega

Probuđeni div želi Modrića, ali nije jedini: Evo koje su moguće destinacije

Kako prenose neki španjolski, ali i talijanski mediji, Luka Modrić ovo ljeto mogao bi napustiti Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Probuđeni talijanski div Milan ovo ljeto cilja na nekoliko pravih poslastica, a među njima su i potencijalni transferi dvojice igrača Reala, Luke Modrića i Alvara Morate. Talijanski Tuttosport navodi kako su Rossoneri označili Moratu kao prvu opciju za pojačanje u napadu.

Morata se nakon povratka iz Juventusa već dulje vrijeme muči kako bi izborio mjesto u prvoj momčadi Reala, a kako nema garancije ni za iduću sezonu, poprilično je jasno kako igrač njegovih kvaliteta zaslužuje bolju priliku.

U međuvremenu, španjolski Don Balon izvijestio je kako je Montella također zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, koji će ovog ljeta napuniti 32 godine, a upravo se to spominje kao jedan od glavnih razloga zbog kojih bi mogao napustiti Madrid.

Iako je to manje vjerojatno, Milan nije jedini koji bi u svojim redovima volio vidjeti Modrića. Tu su i Bayern München, Chelsea, Juventus i Tottenham, dok je Morata na meti engleskih velikana Manchester Uniteda i Chelseaja.

Bivši veznjak Spursa dosad je upisao 212 nastupa za Los Blancose, a jedan od klubova koji ozbiljno prati mogućnost njegova transfera je njemački Bayern. Bavarci u Modriću vide idealnu zamjenu za Xabija Alonsa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider