Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nekima još nije jasno

Svi pričaju o penalu na Modriću: Ovo treba pogledati nekoliko puta

Ponovljena snimka se mora pogledati iz oba kuta da bi shvatili o čemu je riječ.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane je nakon čudesne 2016. s pobjedom ušao i u novu godinu. Na prvu godišnjicu njegovog preuzimanja klupe Real Madrida stigla je prva utakmica osmine finala Kupa kralja protiv Seville. Na Santiagao Bernabeuu Real je slavio s 3:0, a gostujući igrači su se stalno nešto svađali sa sucem.

U španjolskim medijima se nakon susreta spominju tri stvari: dva pogotka nezadovoljnog Jamesa Rodrigueza koji je dobio priliku u kupu prvenstveno zbog izostanka trojca BBC, majstorija Luke Modrića koji je zamalo postigao vjerojatno najbolji pogodak u dresu Madriđana te suđenje suca Mateua Lahoza.

Nakon sjajnog prvog pogotka Jamesa Rodrigueza drugi je zabio Varane nakon kornera kojem je prethodio prekršaj Morate na Ramiju kojeg suci nisu vidjeli. Žale se gosti da je Lahoz imao domaćinski kriterij kod prekršaja, no tek su poludjeli kad je svirao kazneni udarac.

Tko je gurnuo Luku?

Izborio ga je naš Luka Modrić, ali u prilično bizarnoj situaciji. Naime, James je u 16-ercu gostiju gurnuo Mercada koje je zbog toga naletio na Modrića koji je pak pao. Kad je Lahoz zbog toga dosudio penal Andalužani su očekivano eksplodirali. Neki mediji pišu kako je James čak gurnuo samog Modrića, ali iz drugog kuta se čini da je ipak gurnuo prvo igrača Seville. I mi smo morali pregledati snimku barem pet puta da nam bude jasno što se točno dogodilo.

Pamtit ćemo tako prvu utakmicu Reala u 2017. i po hrvatskom kapetanu koji je prošle godine još jednom izabran u najbolju momčad svijeta. Da je ušao onaj volej kakav bi to ulazak u novu godinu bio…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider