Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda atmosfera

VIDEO Ludnica u SAD-u: Gomila navijača uzvikavala Modrićevo ime, potpisavao je i hrvatske dresove

Nogometaši Real Madrida odigrat će prijateljski dvoboj protiv Barcelone na pripremama u SAD-u.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida nalaze se američkim pripremama za novu sezonu, gdje će ove nedjelje odigrati prijateljski dvoboj protiv Barcelone u Las Vegasu.

Veliki dvoboj za klupsku televiziju najavio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od ključih nogometaša Kraljevskog kluba, Luka Modrić.

"Puno smo radili, puno smo pretrčali. Nije bilo lako, ali je potrebno kako bismo odradili dobru sezonu", kazao je Modrić pa dodao da jedva čeka utakmice:

"Radili smo i na taktici jer nas uskoro čeka prva utamica. Želimo da što prije počnu utakmice, nećemo toliko vježbati, više ćemo raditi s loptom. To više volimo".

Real će zaigrati protiv Barcelone

Aktualni španjolski prvak sutra će odigrati prijateljski dvoboj protiv Barcelone u 5 sati ujutro po hrvatskom vremenu:

"Spremni ulazimo u taj dvoboj. Bit ćemo malo umorni zbog napornih treninga, ali zato nam i služe pripreme".

Modrić je posljednju utakmicu odigrao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Bilo je to 13. lipnja kada je zabio za pobjedu protiv Francuske u dvoboju Lige nacija u Parizu.

Modrić izazvao oduševljenje navijača

"Nakon posljednje utakmice odmarao sam dva tjedna s obitelji i prijateljima, a nakon toga sam počeo trenirati prema programu koji su mi poslali Antonio Pintus i moj osobni trener", rekao je pa dodao:

"Ako ne dođeš ovdje spreman, sve je puno teže. Teško je trčati", zaključio je Luka koji je izazvao pravo oduševljenje među ljubiteljima madridskog kluba. Uzvikavali su njegovo ime, a Luka je spremno potpisao brojne rekvizite.

Dresove, postere, papire i ostale rekvizite, a bilo je tu i dresove hrvatske nogometne reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider