Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljivo

Statistika Modrića protiv Messija ide na Lukinu stranu, s tim se ne može pohvaliti ni Ronaldo

Luka Modrić se može pohvaliti pozitivnim učinkom protiv Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjetski mediji od srijede pišu o sjajnoj predstavi Real Madrida protiv PSG-a. Madriđani su slavili 3:1 i izbacili francuski klub iz Lige prvaka.

Čudesnu utakmicu odigrali su Karim Benzema i Luka Modrić, a svijet nogometa se posebno divi Modriću koji je dominirao protiv puno mlađih igrača PSG-a.

Modrića nitko nije mogao zaustaviti, a njegovo izbijanje lopte Messiju iz nogu posebno se proširilo društvenim mrežama.

Hrvatski kapetan jednog dana kada završi karijeru može se pohvaliti da mu itekako dobro ide protiv jednog od najboljih nogometaša svih vremena. Modrić u dvobojima protiv Messija ima 13 pobjeda, pet remija i devet poraza, a pozitivnom statistikom se primjerice ne može pohvaliti veliki Cristiano Ronaldo.

gol expired Pojavio se video Modrićeve majstorije iz drugog kuta, ovako je posramio PSG divider

Ronaldo protiv Messija ima 11 pobjeda, devet remija i 16 poraza. U statistiku su uključene utakmice za klub i reprezentaciju.

Modrić posebno pamti tu večer

Možda najbolju utakmicu u karijeri za reprezentaciju Luka Modrić je odigrao protiv Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. U toj utakmici je Ivan Strinić uz pomoć kolega iz obrane uspio zaustaviti Messija koji nije mogao zabiti Vatrenima u porazu 3:0.

gol expired VIDEO MMA borac snažnim udarcem nogom nokautirao suca meča divider

Modrić je u toj utakmici zabio fantastičan gol o kojem se dugo pričalo za vrijeme prvenstva. Hrvatski kapetan je u Rusiji 2018. došao do srebra, a Messi je ispao u osmini finala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider