Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dugo je čekao

Nesretni Srbin napokon zabio za Real: Proglasili ga najgorim pojačanjem, hoće li ušutkati kritičare?

Nakon realizatorske krize praćene dozom nesreće, veliko napadačko pojačanje napokon je ''otvorilo račun'' u Realu.

Luka Jović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Jović stigao je u Real Madrid kao veliko napadačko pojačanje vrijedno čak 60 milijuna eura. U Eintrachtu je izgledao kao sigurna oklada – visok i snažan, a sjajan tehničar i strijelac.

Međutim, u Realu mu nije krenulo najbolje – gol kao da je bio začaran za Jovića, a na njegovu lošu realizaciju nadovezala se i doza nesreće: dvaput je njegove golove poništio VAR, u oba navrata presudili su centimetri zaleđa.

Joel Embiid i Karl-Anthony Towns (Foto: AFP) Bogdanović bolji od Zupca u velikom derbiju, žestoka tučnjava centarskih zvijezda divider

Španjolski mediji već su pisali o njemu kao velikom promašaju i jednom od najgorih Realovih pojačanja posljednjih godina. Izvukli su podatak da nijedan napadač u zadnjih 20 godina nije toliko čekao pogodak.

Ipak, Jović je u visokoj pobjedi protiv Leganesa (5:0) napokon zabio prvijenac za Real, i to nakon što mu je ranije VAR opet poništio gol. Međutim, u 91. minuti sve je bilo čisto – Dani Carvajal je ubacio, a Jović lijepim udarcem glavom pogodio za konačnih 5:0.

gol expired Mourinho zagolicao maštu Engleza: Tri kluba iz Premierlige koja bi mogao preuzeti divider

Navijači su vrlo pozitivno reagirali na Jovićev prvijenac, nadaju su da je to prvi od mnogih njegovih golova u Realu. Zasigurno nije zaboravio igrati nogomet, dojam je da su njegovi problemi više bili psihičke prirode. Nema sumnje da će mu ovaj gol dati samopouzdanje, vidjet ćemo može li se 21-godišnji srpski napadač izboriti za mjesto pod madridskim suncem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider