Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV CAR

Igrač engleskog velikana došao u pub prije utakmice i potrošio 5000 funti na pivo za navijače

Luke Ayling trenutno je na posudbi iz Leeds Uniteda u Middlesbroughu, ali došao je na utakmicu svog kluba te odradio sjajnu gestu prema navijačima.

Richarlison i Luke Ayling (Foto: Afp)

Dokaz da svojevrsna nogometna romantika i dalje vlada na engleskim terena dao nam je nogometaš Leeds Uniteda na posudbi u Middlesbroughu, Luke Ayling.

Ovaj desni bočni, čije smo kvalitete jako dobro upoznali i u tri sezone Premier lige, u kojima je upisao 93 nastupa u bijelom dresu, prije nekoliko je dana otišao pogledati domaću utakmicu svoje momčadi protiv Millwalla.

Nije mu bilo teško potegnuti 110 kilometara iz Middlesbrougha, ali ne samo to, Ayling nije zaboravio niti na navijače svog kluba. Prije susreta otišao je u pub nedaleko stadiona na kojem se oni okupljaju i tamo na šanku ostavio pet tisuća funti, uz poruku da se potroše na piva za navijače koji će doći prije utakmice.

Neke od njih Luke je tamo i sreo pa se s njima uslikao, prije nego je otišao uživati u pobjedi svoje momčadi, koja igra fantastično, ima nevjerojatnu pobjedničku seriju i jako je blizu povratka u elitu.

Ayling možda tamo neće imati svoje mjesto, budući da je prije dva mjeseca na posudbi i završio jer ga je iz prvog sastava istisnuo Archie Gray, ludo talentirani klinac koji je prije desetak dana navršio 18 godina, a ove sezone propustio je samo dvije ligaške utakmice.

Njemu to naravno nije bitno, Leeds mu je u srcu, kao što je i on njegovim navijačima, kao jedna od većih klupskih ikona novijeg doba.

Od ljeta 2016. godine, kad je u klub došao, Luke je upisao 268 utakmica, uz 11 pogodaka i 21 asistenciju, a navijači su uvijek cijenili njegovu neizmjernu borbenost i predanost dresu koji nosi.

Čak i ako se ne vrati u klub, za njih će uvijek ostati ikona, a ovakve geste taj status samo dodatno potvrđuju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider