Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TAMO GDJE SVE KRENULO

VIDEO Luis Suarez u Urugvaju doživio spektakularan doček, nije mogao sakriti suze

Navijači Nacionala napunili su stadion da bi dobili priliku vidjeti povratak Luisa Suareza u njihov dres.

Luis Suarez (Foto: Afp)

Jedna prava romantična nogometna priča trenutno se piše u Urugvaju. Unatoč interesu mnogih velikih europskih klubova, jedan od najboljih ovostoljetnih napadača, Luis Suarez, odabrao je povratak kući. U Nacional Montevideo, klub gdje je započeo svoju na kraju ogromnu karijeru u kojoj je tresao mreže za četiri europska velikana.

35-godišnji Suarez vraća se u klub gdje je kao klinac upisao 27 seniorskih nastupa, postigavši deset pogodaka, što mu je osiguralo transfer u nizozemski Groningen. 

Koliki povratak znači navijačima njegovog kluba, a koliko njemu samom, najbolje pokazuje doček kakav mu je na stadionu organiziran. Suarez je izašao s obitelji, a u jednom trenutku nije mogao sakriti emocije pa su potekle i suze.

Suarez je potpisao ugovor do početka Svjetskog nogometnog prvenstva, na kojem će se svakako oprostiti od reprezentacije, koju mnogi smatraju potencijalno velikim iznenađenjem u Kataru.

Što će se dogoditi nakon toga, za sada nije poznato, Luis je želio ostaviti sve opcije otvorene, pa tako i onu o eventualnoj nogometnoj mirovini, iako je svima jasno da on još i dalje itekako može parati mreže.

Tko zna, možda u Nacionalu osjeti neku novu mladost pa se ova romantična priča oduži ipak nešto dulje od tri mjeseca, koliko mu je trenutni plan u klubu svoje mladosti provesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider