Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
možda je trebao ugristi...

Urnebesan pokušaj Suareza: Oborio suparnika pa molio suca da mu pokaže žuti karton

Luis Suarez još je jednom dobro nasmijao nogometnu javnost, nakon što je u utakmici protiv Girone molio suca da mu pokaže žuti karton!

Luis Suarez traži žuti karton za sebe (Screenshot)

Nakon što je razbila katalonskog rivala Gironu s čak 6:1, Barcelona je ponovno stekla 10 bodova prednosti ispred Atletico Madrida, koji svoju utakmicu 25. kola igra danas. Za tjedan dana na rasporedu je veliki derbi između Barcelone i Atletica na Nou Campu, koji će nam dati puno odgovara na pitanje o novom prvaku.

Sredinom tjedna igra se 26. kolo, a Barcelona u četvrtak gostuje kod posljednjeplasiranog Las Palmasa. Opasnost u toj utakmici od dobivanja žutog kartona koji bi značio suspenziju za susret protiv Atletica u nedjelju lebdit će nad Luisom Suarezom, koji je taj "problem" svim silama pokušao riješiti u završnici dvoboja protiv Girone.

Igrale su se posljednje sekunde utakmice kada je Suarez s leđa gurao, a potom zgrabio i u stilu MMA borca na travnjak oborio Maffea. U tom se trenutku okrenuo prema sucu Javieru Alberolu i gestikulirao mu da mu pokaže žuti karton! Da, Suarez je tražio žuti karton za sebe, kako bi propustio utakmicu protiv Las Palmasa i "očistio se" od žutih kartona.

Sudac nije nasjeo na njegove pokušaje, te je samo odmahnuo rukom. Urugvajac je nešto ranije pokušao biti suptilniji, ali nije prošlo. Kada je vidio da je vrag odnio šalu i da će biti kraj, povukao je očajnički potez, no Alberolu nije nasjeo.

Ukoliko nastupi protiv Las Palmasa Suarez će morati biti jako oprezan, jer ako dobije karton propustit će susret protiv Atletica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider