Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Tuga, gorčina i razočaranje''

Suarez se otvorio oko najtežeg trenutka u karijeri: ''Htio sam nestati, nisam ni djecu vodio u školu''

Barcelona je doživjela debakl protiv Liverpoola u Ligi prvaka nakon što je stigla na Anfield s vodstvom od 3:0. O toj utakmici onom što se događalo nakon nje progovorio je Luis Suarez.

Luis Suarez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ono što se naizgled činilo nemogućim Liverpool je pretvorio u jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti. Nadoknaditi 0:3 protiv Messijeve Barcelone bilo je ravno čudu, ali se i dogodilo.

Junaci te pobjede bili su igrači iz sjene, Divock Origi i Georginio Wijnaldum, pa je taj podvig tim veći, jer Klopp u toj utakmici nije imao neke najbolje igrače.

Taj poraz ostavio je traga na igračima Barcelone, koji su tako još jednom posustali u Ligi prvaka. A Suarez je otkrio kako mu je to bio najgori trenutak u životu.

''Ti dani nakon povratka u Barcelonu bili su najgori trenuci u mom životu i karijeri zajedno sa Svjetskim prvenstvom 2014. godine. Htio sam nestati iz svijeta'', rekao je u nedavnom intervjuu bivši napadač Liverpoola.

gol expired Beckham priprema spektakularan posao: Odabrao prvu zvijezdu koju će dovesti u svoj novi klub? divider

Osim što je htio nestati iz svijeta, Suarez čak nije htio voditi djecu u školu.

''Nisam htio voditi djecu u školu. Svi su mogli vidjeti da sam lošeg raspoloženja. Imao sam dane kada ništa nisam htio raditi, bili su to vrlo teški trenuci'', otkrila je zvijezda Barcelone te nastavila:

''Mi smo Barcelona i mislili smo da ćemo imati dvije ili tri prilike za pogodak, ali postali smo nervozni, davali smo glupa dodavanja i nismo pokazali ispravan stav. Kada je došao prvi pogodak, nismo znali reagirati, znali smo da smo zabrljali. Bilo je tuge, gorčine i razočaranja, jer smo znali da smo se jako loše predstavili'', zaključio je, a prenosi Liverpool Echo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider