Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio to 2017. godine

Slomljeni Enrique spreman za povratak: Nakon kćerine smrti preuzima klupu engleskog velikana?

Luis Enrique doživio je veliku obiteljsku tragediju minulog ljeta, a prema pisanju španjolskih medija, spreman je za povratak nogometu.

Luis Enrique (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Britanske kladionice srezale su koeficijent na jednog čovjeka u utrci za prvim trenerom koji će idući napustiti klupu nekog klupa u engleskoj Premierligi. Najveći kandidat za odlazak s trenerske pozicije je strateg Arsenala - Unai Emery.

Nakon očajnog ulaska u sezonu u kojoj Arsenal nakon prvih 12 kola ima samo 17 bodova na svom kontu, navijači londonskog kluba traže njegov odlazak. Ne samo zbog rezultata, nego više zbog igara koje su više nego slabe u ovoj godini.

gol expired Što se događa s najvećom zvijezdom Reala? ''On je najljeniji igrač s kojim sam ikad trenirao'' divider

S obzirom na to da je on prvi kandidat za odlazak, u engleskim medijima počela su i nagađanja oko toga tko bi mogao biti njegov nasljednik, a jedno se ime posebno ističe. Riječ je o bivšem treneru Barcelone - Luisu Enriqueu.

NAJBOLJI TRENUCI UTAKMICE HRVATSKA - SLOVAČKA

Donedavni izbornik Španjolske povukao se s te pozicije kada je saznao da mu je kćer Xana teško bolesna, a iz nogometne javnosti u potpunosti se maknuo kada je preminula u kolovozu ove godine. Prema pisanju španjolskih medija, Enrique je spreman za povratak u nogometni svijet.

gol expired Ususret ždrijebu Eura 2020: Zašto i dalje traje velika borba, čak i onih koji su se već plasirali divider

Španjolski je trener još 2017. godine rekao da jednog dana želi biti trener engleskog kluba, a ovo se čini kao idealna prilika da zasjedne na klupu jednog velikana. Ne čini se da bi se Emery mogao izvući iz teške situacije, tako da bismo uskoro mogli vidjeti bivšeg trenera Barcelone na klupi londonskog kluba.

Emery navodno ima još otprilike mjesec dana da spasi svoju poziciju, a u tom periodu igrat će domaće susrete protiv Southamptona, Eintrachta, Brightona i Manchester Cityja, dok će u goste West Hamu, Norwichu i standardu iz Liegea.

gol expired Jesmo li vidjeli najbolji nokaut godine? Uspavao ga potezom koji je rijetkost u MMA svijetu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider