Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
smiruje napetosti

Luciano Spalleti komentirao sukob s Maldinijem i otkrio da nije baš bilo tako kako je izgledalo

Došlo je do verbalnog sukoba između Spallettija i legende Milana Paola Maldinija.

Luciano Spalleti (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Treba biti iskren i priznati da je Milan bio fantastičan te je to razlog našeg visokog poraza, izjavio je Luciano Spalletti, trener Napolija, nakon domaćeg poraza od Milana 0:4.

Bio je to tek treći poraz Napolija ove sezone u talijanskoj Serie A, no razlika na vrhu ljestvice i dalje je ogromna. Napoli ima 16 bodova više od Lazija, koji je trenutačno drugi. Inače, posljednji je put Napoli u Serie A primio četiri gola u veljače 2021. godine, tada od Atalante.

"Milan je bio sjajan u ovih 90 minuta i to je odgovor na to kakva je bila utakmica. Osim što su oni počeli snažno, nakon toga su iskoristili sve što smo im ponudili kada smo se pokušali vratiti. Mi nismo bili na uobičajenoj razini, a stanka zbog reprezentacija očito je utjecala na nas iako to sebi nismo željeli priznati. Uostalom, nismo imali Osimhena, a i neki drugi igrači bili su umorni od svega. Nikako to nije opravdanje, svaka čast Milanu, nadigrao nas je u svemu", rekao je nakon utakmice trener Napolija Luciano Spalletti.

Hector Herrera Govorili su mu da je najružniji nogometaš svijeta, operirao se, a promjena je odmah vidljiva divider

Inače, između dva poluvremena, u tunelu, došlo je do verbalnog sukoba između Spallettija i legende Milana Paola Maldinija, danas sportskog direktora još uvijek aktualnog talijanskog prvaka.

"Ne, nisam prigovarao nikome zbog proslave pogotka Rafaela Leãa. Samo sam pitao suca razlog zbog kojeg je dao žuti karton Lobotki. Maldini je prošao pored nas, širio je ruke i čini mi se da je gestikulirao kako ja uvijek prigovaram zbog nečega. Ma, ništa strašno. Ne radite priču gdje je nema", rekao je Spalletti.

Ova utakmica ujedno je bila najava četvrtfinala Lige prvaka, u kojem će također igrati Napoli i Milan.

"Izgleda da mi nismo baš takvi favoriti kako svi pričaju. Uloge se očito malo mijenjaju zbog ovog susreta", dodao je Spalletti.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider