Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrač utakmice

VIDEO Čudesni Lovro Majer zabio dva gola za pobjedu, prvi je fantastičan

Lovro Majer je odigrao sjajnu utakmicu u dresu francuskog kluba.

Lovro Majer (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer bio je junak pobjede Rennesa u 35. kolu francuske Ligue 1. Majer je zabio dva gola za 2:0 domaće slavlje protiv St. Etiennea.

Majer je odigrao odlično cijelu utakmicu, a sve je začinio po jednim pogotkom u svakom poluvremenu. Zabio je time četvrti i peti prvenstveni gol ove sezone, a ujedno je svoju momčad učvrstio na trećem mjestu ljestvice. Rennes je u lovu na drugoplasirani Marseille koji ima tri boda više, ali i utakmicu manje.

Luka Modrić VIDEO Luka Modrić htio voziti autobus na proslavi naslova prvaka Španjolske divider

Treba izdvojiti pogodak u 41. minuti kada je Majer u trku primirio loptu prsima i iz prve je pospremio u suparničku mrežu.

Prvi gol pogledajte OVDJE.

St. Etienne nastavlja svoju borbu kako bi se spasio ispadanja, a iza njega na ljestvici su i dalje samo Bordeaux i Metz.

U prvom subotnjem dvoboju nogometaši Lensa i Nantesa su odigrali 2-2 iako je domaćin od 19. minute imao igrača manje. Tada je, naime, crveni karton dobio domaći vratar Leca, a Lens je već bio u rezultatskom zaostatku. U osmoj minuti Nigerijac Simon je zabio za 1:0 Nantesa, a isti igrač je u 32. minuti povećao na 2:0.

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti naslovom Španjolske ispisao povijest nogometa divider

Drugi gol pogledajte OVDJE.

Nantes je bio na sigurnom putu prema tri gostujuća boda, no Lens je unatoč igraču manje do kraja osvojio bod. Prvo je David Costa u 67. smanjio, dok je u 81. Kalimuendo-Muinga realizirao jedanaesterac za konačnih 2:2.

U nedjelju će igrati Troyes - Lille, Brest - Clermont, Lorient - Reims, Monaco - Angers, Montpellier - Metz, Bordeaux - Nica i Marseille - Lyon.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider