Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJAJNE SEZONE IZA NJIH

Lovro Majer i Kristijan Jakić najavili reprezentativnu akciju: "Spremno čekamo svoju priliku!"

Prošle sezone bili su suigrači u Dinamu, a sad su Kristijan Jakić i Lovro Majer zajedno u reprezentaciji.

Drugog dana priprema za utakmice Lige nacija treniralo se na danas sunčanom Maksimiru. Dobro raspoloženje igrača na treningu, a među njima bili su igrač francuskog Rennesa Lovro Majer i osvajač Europske Lige s Eintrachtom, Kristijan Jakić, za kojim je sjajna bundesligaška sezona.

Jakić se izborio za minutažu u jakom klubu

"Znao sam svoje kvalitete, znao sam da velikim radom i trudom mogu napraviti velike stvari. Iskreno, da sam se nadao da mogu toliko utakmica u Bundesligi i Europskoj ligi odigrati, iskreno mogu reći da nisam očekivao, ali valjda su ljudi u Eintrachtu prepoznali moj trud i moje zalaganje te podršku igračima koju dajem i eto, to je vjerojatno plod moje dobre sezone", rekao je Jakić.

I dok je Jakić u njemačkom klubu u prilično sigurnoj poziciji, u reprezentaciji je kaže među mladima koji se tek trebaju dokazati.

"Brozovića ne može nitko nadomjestiti, to je sigurno jer to je jedan izvanredan igrač koji je trenutno najbolji zadnji vezni na svijetu i ja mogu samo učiti od njega. Meni je čast što mogu dijeliti svlačionicu s takvim igračem, a ja ću svoju priliku čekati i iskoristiti", ponosno je dodao.

Majer nadmašio vlastita očekivanja

Sve svoje prilike sjajno je iskoristio igrač Rennesa Lovro Majer, za kojim je odlična sezona u Francuskoj.

"Jako sam zadovoljan sezonom, znao sam da će biti dobro, ali ispalo je još bolje, uživam u klubu i  gradu. Mislim da se to vidi i jako sam sretan tamo", nešto je o svom zadovoljstvu otkrio Majer.

Iako ga u reprezentaciji čeka pozicija desnog krila koju inače ne igra, Lovro Majer tu ne vidi nikakav problem.

"Mogu igrati bilo koju poziciju i spreman sam za bilo što, iako kažem, u klubu igram skroz drugu poziciju. Ali opet, za igranje desnog krila imam svoj način i nemam nikakav problem s tim, dapače šta god igrao spreman sam za to", profesionalan je stav trenutno najboljeg Hrvata u Le Championatu.

Nakon duge i naporne klupske sezone,Vatrene čekaju četiri važne utakmice u samo 10 dana. Još sutra trenira se u Maksmiru, a onda u četvrtak kreće se u Osijek gdje će dočekati Austriju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider