Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
debi u reprezentaciji

Lovrić: "Modriću treba napraviti spomenik u svakom gradu Hrvatske"

Napadač Gorice bio je očaran prvim veznjakom današnjice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Dalić je nedavno ostvario dječački san Kristijanu Lovriću i pozvao ga reprezentaciju Hrvatske. Dečko koji je prije samo tri godine igrao u 2. HNL, danas je član viceprvaka svijeta.

Lovrić je gostovao u podcastu HNTV-a i govorio o raznim temama, a opširno je pojasnio kakva atmosfera vlada u reprezentaciji. Posebno ga je oduševio Luka Modrić, najbolji igrač svijeta 2018. godine.

gol expired Španjolski mediji ne hvale Dinamo, a ističu samo jedno ime divider

Napadač Gorice bio je očaran prvim veznjakom današnjice, nije mogao vjerovati da trenira s Modrićem, a oduševio ga je pristup kapetana prema njemu.

''Nije mi bilo svejedno kad sam se probudio na dan okupljanja. Ipak sam morao doći u svlačionicu s najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem, mojim idolom Ivanom Perišićem i brojnim drugima. Bio sam jako uzbuđen to jutro, znojio sam se kao na zagrijavanju. Došao sam prvi na okupljanje, mislim da je samo Vida bio tamo prije mene. Došao sam tamo i pozdravio se s njim, odmah sam na prvu vidio kakvi su to dečki. Luka mi je isto normalno prišao, zaželio mi dobrodošlicu, svi su napravili isto. Osjećao sam se fenomenalan'', rekao je igrač Gorice pa dodao:

gol expired Trener Villarreala nakon pobjede na Maksimiru nahvalio Dinamo: "Snažni su i puni talenta" divider

''Puno toga se može vidjeti na treninzima reprezentacije. Gledati Modrića… To je magija u nogama. Jednom prilikom sam na treningu išao na njega pa sam se sjetio na koga idem i stao da me ne polomi. S toliko godina biti kao dečko od 18 godina, to je čudesno. Treba mu napraviti spomenik u Zagrebu. Ma ne samo u Zagrebu, u svakom gradu Hrvatske. Kako on kaže u svlačionici Hrvatske, tako je. On je drag i dobar dečko, ne bahati se, nije aroganta'', rekao je Lovrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider