Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepa su finala, ali...

Lovrenu je dosta izgubljenih finala: ''Pamte se samo pobjednici, a City ima sve u svojim rukama''

Dejan Lovren stigao je u Zagreb te prokomentirao borbu Liverpoola za prvenstvo i Ligu prvaka.

Dejan Lovren (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dejan Lovren je zbog bolesti bio izvan konkurencije za sastav u posljednje dvije Liverpoolove utakmice, a u Zagreb je stigao na potpisivanje sponzorskog ugovora Sperbankom. Kaže kako se nada da će ove sezone napokon nešto osvojiti.

"Bilo bi vrijeme. Dosta je više tih finalnih utakmica koje sam odigrao i svaki put sam, nažalost, izgubio. Lijepo je doći do finala, ali na kraju se samo pamte pobjednici", izjavio je 29-godišnji branič referirajući se na prošlogodišnje poraze s Hrvatskom u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji od Francuske te s Liverpoolom u finalu Lige prvaka od Real Madrida.

"Bili smo na korak i prošle godine s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu i ja osobno s Liverpoolom pa nije dobro završilo. Nadam se da imamo ispravak ove godine. Imamo još tri utakmice do kraja prvenstva s Liverpoolom. Nažalost, Manchester City ima sve u svojim rukama. Pozorno ćemo pratiti u srijedu kako će završiti utakmica između Uniteda i Cityja. Bez obzira na to, mi se moramo koncentrirati na sebe i odraditi svaku utakmicu. Par dana poslije imamo i Barcelonu."

Hoće li United uspjeti zaustaviti City na Old Traffordu?

Ukupno glasova:

Lovren je ove sezone više utakmica propustio nego što ih je odigrao. Samo 11 puta je zaigrao u Premiershipu, triput u Ligi prvaka te po jednom bio u sastavu Liverpoola na utakmica Carabao kupa i FA kupa. Na posljednje dvije utakmice, na gostovanjima protiv Porta u Ligi prvaka i protiv Cardiffa u Premier ligi, nije konkurirao za sastav zbog bolesti.

"Nisam baš osobno pretjerano zadovoljan. Svjetsko prvenstvo je uzelo danak u mom tijelu, teže se i oporavljam. Napokon sam, ajmo reći, u pogonu, čekam svoju priliku i spreman sam."

Kad s Liverpoolom završi klupsku sezonu, prije pravog odmora Lovrena čeka još i važan nastup s hrvatskom reprezentacijom u kvalifikacijama za Euro 2020. godine, kad će 'vatreni' 8. lipnja u Osijeku ugostiti Wales.

"Ono što smo odigrali u Mađarskoj nije bilo dovoljno, nije bilo na razini hrvatske reprezentacije koju ja znam. Očekujem opet tešku utakmicu protiv Walesa, ali to moramo odraditi pred našim navijačima. Ništa osim pobjede ne bi bilo dobro", zaključio je Lovren.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider