Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na ljeto odlazi?

Klopp ga ne želi zadržavati: Četiri kluba iz Londona žele dovesti Lovrena

Hrvatski nogometni reprezentativac uskoro ulazi u posljednju godinu ugovora s Liverpoolom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren ima ugovor s Liverpoolom do ljeta 2021. godine, a već je neko vrijeme u hijerarhiji Jürgena Kloppa nominalno četvrti stoper, iza Virgila van Dijka, Joea Gomeza i Joela Matipa.

Hrvatski reprezentativac nije najsretniji s takvim stanjem i, kako pišu engleski mediji, na ljeto bi mogao napustiti slavni klub s Anfielda.

Vjerojatno odlazi na ljeto

Budući da će uskoro ući u posljednju godinu ugovora s Redsima, nekako je teško očekivati da će pristati još više od godinu dana uglavnom sjediti na klupi i skupljati mrvice u utakmicama koje nemaju najveći ulog, odnosno u situacijama kad su mu suigrači ozlijeđeni ili kartonirani.

U Liverpoolu ne žele Lovrenu raditi nikakve probleme s obzirom na to da je jedan od igrača s najdugovječnijim stažom u svlačionici, a slično razmišlja i Klopp, koji ga je spreman prodati za pristojnu odštetu.

O kolikom će iznosu biti riječ, to je teško prognozirati jer u obzir treba uzeti i novonastalne okolnosti izazvane pandemijom koronavirusa.

Londonska četvorka (s izuzetkom Chelseaja)

Poznata su imena klubova koji žele dovesti Lovrena u svoje redove. Zanimljivo je kako su sva četiri iz Londona. Abecednim redom to su Arsenal, Crystal Palace, Tottenham i West Ham. Zapravo, svi trenutačni londonski klubovi iz Premierlige s izuzetkom Chelseaja.

Lovren je još uvijek daleko od završetka karijere, u srpnju će proslaviti 31. rođendan i sigurno može nekoliko sezona odigrati u Premierligi na visokom nivou. U sva četiri navodno zainteresirana kluba bio bi starter, a u Crystal Palaceu i West Hamu bi ga dočekali kao spasitelja i čovjeka koji će biti jedno od najvećih pojačanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider