Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sumnjivo gaženje

Mourinho kritizirao Lovrena: "Kontradiktoran. Njegove riječi ništa ne znače"

Ostali su repovi nakon velikog subotnjeg debija Liverpoola i Manchester Uniteda koji je završio bez pogodaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 8. kola engleskog prvenstva Liverpool i Manchester United odigrali su prošle subote 0:0. Bila je to jedna dosadna utakmica s tek nekoliko pravih prilika, a nama je možda i najzanimljivija situacija bila fizički "okršaj" napadača Crvenih vragova Romelua Lukakua i hrvatskog stopera Dejana Lovrena.

Naš reprezentativac je uklizao i izbio jednu loptu ispred Lukakua, koji se nije zaustavio i izbjegao Lovrena, već ga je prekoračio i u tom pokretu zahvatio kopačkom. Lovren je nakon susreta izjavio kako smatra da ga je Belgijanac mogao izbjeći, odnosno da ga je namjerno nagazio.

"Mogao je otići u stranu, ali nije. Mislim da je to namjerno napravio. No što je tu je. Ne želim o tome raspravljati, idemo dalje", rekao je Lovren.

Na to se upiranje prsta u Lukakua osvrnuo i trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, uoči utakmice Lige prvaka u kojoj njegova momčad gostuje kod Benfice.

"Malo je kontradiktoran. Kaže da želi zaboraviti i krenuti dalje, a onda 10 minuta priča o tome kako ga je Lukaku namjerno nagazio. Te njegove riječi nemaju nikakvog značaja", poručio je Mourinho hrvatskom reprezentativcu.

Portugalski trener poznat je po tome da bez zadrške staje u obranu svojih igrača ukoliko ih netko prozove. Je li potez Lukakua bio prljav i namjeran, procijenite sami u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider