Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nijemac na sto muka

Klopp zbog Lovrena ima glavobolje uoči susreta s Kovačem: Veliki problemi za Liverpool

Liverpool je trenutačno u ozbiljnim problemima uoči susreta s Bayernom, ali Klopp ne gubi nadu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren već je mjesec dana izvan stroja, a sudeći po objavi službene stranice Liverpoola, njegov će se izostanak dodatno produžiti.

Engleski klub objavio je da hrvatski reprezentativac nije otputovao u španjolsku Marbellu, gdje će se Redsi pripremati za susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna na Anfieldu 19. veljače. U Engleskoj je u međuvremenu na rasporedu FA Cup, pa nemaju prvenstvenih obveza za vikend.

Jürgen Klopp tako je ostao na samo jednom pravom stoperu - Joelu Matipu. Joe Gomez već je duže vrijeme ozlijeđen, a Virgil Van Dijk zaradio je suspenziju zbog tri akumulirana žuta kartona u grupnoj fazi.

Klopp je priznao da mu ove vijesti zadaju glavobolju, ali otkrio je i da bi Lovren ipak mogao zaigrati.

''Pokušat ćemo sve da osposobimo Dejana za Bayern. Bit će to gusta utrka. Za njega je sada najbolje da nije ovdje, nego da na drugom mjestu radi ono što mora. Napravit ćemo sve što je u našoj moći'', rekao je njemački strateg.

Kao glavni kandidat za ''krpanje'' deficitarne pozicije figurira Fabinho. Brazilski zadnji vezni ove je sezone već jednom zaigrao u zadnjoj liniji uz Van Dijka i odigrao vrlo dobru utakmicu, ali protiv osjetno slabije konkurencije iz Brightona.

Pored toga, ovoga puta neće biti sjajnog Van Dijka, po mnogima ponajboljeg stopera svijeta koji suigrače čini boljima. Klopp će biti na sto muka uoči susreta s Bayernom Nike Kovača

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider