Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POMOĆ U BORBI ZA OSTANAK

Lovren i Ćaleta Car dobili poznatog suigrača: Srpska zvijezda stigla u Lyon

Nakon ne baš lijepog rastanka s Rennesom, Nemanja Matić stigao je u francuskog posrnulog velikana, Lyon.

Nemanja Matić (Foto: Afp)

Veliko pojačanje pristupilo je Lyonu, francuskom velikanu koji se što prije želi izvući iz borbe za ostanak u prvoj ligi.

Nakon što je zbog nekih privatnih nesuglasica raskinuo svoj ugovor s Rennesom, Nemanja Matić odlučio je ostati u Francuskoj i prihvatiti ponudu velikana kojem će svakako dobro doći njegova kvaliteta u veznom redu.

Stavio obitelj na prvo mjesto

35-godišnji Matić pristupio je Rennesu početkom ove sezone, došavši iz Rome. Ipak, klub nije odradio važan dio njihovog dogovora, odnosno nije osigurao upis Matićev djece u međunarodnu školu. Kako je srpskom nogometašu to bilo važnije od kluba u kojem igra, iskoristio je priliku napustiti Rennes, za koji je ove sezone odigrao 13 ligaških utakmica.

 Odabrao je Lyon, koji je prije desetak dana doživio poraz od Le Havre, čime je prekinut njihov niz od tri pobjede, kojim su se izvukli s ligaškog dna.

Članovi Lyona su hrvatski nogometaši Dejan Lovren i Duje Ćaleta Car, no nijedan kroz sezone nije bio zadovoljan minutažom.

Ipak, Lovren se u posljednje vrijemeprvi vratio u momčad, a onda za njim i Ćaleta Car te su obojica zaigrali u spomenute tri pobjede. Protiv Le Havrea, zanimljivo zbog toga što je doživljen poraz, Lovren nije igrao. 

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider