Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratite kamere iza gola

''Trash talk'' na utakmici u Šibeniku: Brodić ga je samo pogledao pa stao kao Van Nistelrooy

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu Igor Ćurković otkrio je što se događalo iza kulisa penala na utakmici Šibenika i Varaždina.

U moru događaja koji su se odvili u subotu i nedjelju u Supersport HNL-u pomalo je u drugi plan pao sjajan rezultat Varaždina, koji je s 2:1 slavio u Šibeniku.

Jedan od junaka Varaždina ispod radara postao je Fran Brodić, koji zasad bolje funkcionira u gostima nego kod kuće, ali voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu istaknuli su detalj u kakvog se igrača pretvorio otkad živi i radi u baroknom gradu.

"Bio je dobar trash talk prije jedanaesterca. Rogić je nešto dobacivao Brodiću, ovaj je šutio i zabio ga. Došao je poslije do Rogićeva gola kao Ruud van Nistelrooy i pogledao ga. Vjerojatno mu je nešto dobacio, ali mi to nismo mogli čuti. Prije su bile one kamere iza gola za takve trenutke, vratite ih ponovo", nasmijao se Igor Ćurković.

Sve o tom momentu, ali i ostalim detaljima 15. kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider