Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači oduševljeni

"Odjeknula bomba" s Poljuda: Lovre Kalinić vratio se u Hajduk!

Lovre Kalinić vratio se u Hajduk na posudbu iz Aston Ville.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lovre Kalinić vratio se u Hajduk. Bivši vratar Splićana stigao je na posudbu iz Aston Ville do lipnja 2021. godine. 

Prvi vratar Josip Posavec završio je na klupi uz javne kritike trenera Bore Primorca, koji mu je poručio "neka se probudi i u novoj godini bude bolji."

Na vrata je protiv Gorice u idućoj utakmici stao Marin Ljubić te je primio četiri komada. No glavoboljama trenera Hajduka i navijača splitskog kluba trebao bi doći kraj, barem kada su vratarske usluge u pitanju.

Kalinić je dijete Hajduka, a tamo je, uz nekoliko posudbi, proveo sedam godina seniorske karijere.

"Koristim ovu priliku da se zahvalim predsjedniku Jakobušiću koji je pokrenuo priču oko mog povratka. Njegova želja je zaista bila velika, s moje strane također, iako mi se na stolu nudilo nekoliko opcija iz Belgije. Mnogi će reći da je Hajduk trenutno rezultatski loš, ali Hajduk je unatoč tome ogroman klub. Mene je posebno zaintrigirala priča i projekt predsjednika koji želi stvoriti jak i moćan klub. Od prvog razgovora sam osjetio pozitivu zbog čega nisam puno dvojio. Radujem se i sretan sam zbog povratka jedva se čekam priključiti momčadi. Trebamo svi zajedno zapeti i početi raditi na velikim stvarima", kazao je Lovre na svom povratku u klub s Poljuda.

Put ga je dalje vodio u Gent, pa u Aston Villu u kojoj se nije nametnuo. Jednu polusezonu proveo je i u francuskom davljeniku i današnjem drugoligašu Toulouseu.

Tamo je taman izborio startnu jedinicu kada ga je s terena udaljila ozljeda na utakmici protiv Marseillea 8. veljače. Bio je to ujedno i Kalinićev zadnji nastup uopće u nekoj službenoj utakmici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider