Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno je

Kapetan Lovre Kalinić se obećao Hajduku još najmanje godinu dana: "Ne treba ponavljati što ovo znači meni i mojoj obitelji"

Službeno je - Lovre Kalinić ostaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk potvrdio je službeno kako će Lovre Kalinić i sljedeću sezonu biti kapetan Bilih.

Hajduk je s Aston Villom dogovorio produljenje posudbe do kraja aktualne sezone, a Lovre se već danas priključuje treninzima prve momčadi na Poljudu.

Kalinić se Hajduku ponovno priključio na početku drugog dijela prošle sezone te je do kraja sezone kao kapetan 22 puta predvodio Bijele. Sveukupno je do sada za prvu momčad odigrao 156 službenih utakmica.

"Lovrine nogometne i ljudske kvalitete su svima nama dobro poznate. On je vođa i kapetan koji donosi neprocjenjivo iskustvo u naš klub. Ponaša se kao produžena ruka trenera na terenu te svoje suigrače čini boljima. Njegov nivo kvalitete i već spomenuto iskustvo sigurno će puno pridonijeti razvoju naših mladih igrača, što je već pokazao u šest mjeseci koliko je proveo u Hajduku u posljednjem navratu," istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

"Ponovit ću po tko zna koji put što Hajduk znači meni i mojoj obitelji, pogotovo što znači biti kapetan ovako velikog Kluba. Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva, planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari," kazao je Lovre nakon potpisa ugovora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider