Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će odjeknuti

Poznati nogometaš ne vjeruje Srbima: "Sumnjam u njihovu iskrenost, on ne zna s kim ima posla"

Albanski nogometaš Lorik Cana je kritizirao zajedničku kandidaturu Srbije i Albanije za Euro U-21.

Lorik Cana (Foto: Afp)

Nedavno je i službeno potvrđena senzacionalna informacija da Albanija i Srbija žele zajedno organizirati Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine, ali nisu baš svi oduševljeni tom idejom.

Lorik Cana, legendarni albanski nogometaš koji je u karijeri igrao za PSG, Marseille, Galatasaray i druge klubove, smatra da Srbi u ovaj projekt nisu ušli s iskrenim namjerama. Pohvalio je inicijativu Armanda Duke, predsjednika albanskog nogometnog saveza, no istovremeno ga i upozorio da ne smije previše vjerovati Srbima:

"Znam da poštuju Duku, da su nam srpski nogometaši iskazali poštovanje i stali u našu zaštitu kad smo igrali u Beogradu, ali njihovi osjećaji nisu iskreni. To pokazuju u svemu što rade. Branio sam boje Albanije, igrao za reprezentaciju i govorim ono što osjećam", kazao je Cana pa dodao kako nije pravo vrijeme za zajedničku organizaciju Europskog prvenstva:

"Nije pravi trenutak da s njima radimo nešto zajedničko. Zašto ne u budućnosti, ako se stvari budu razvijale kako treba. Duka još uvijek ne zna s kim ima posla, zato se ne slažem s njegovom odlukom da organizira prvenstvo sa Srbima. Sumnjam u njihovu iskrenost za bilo kakvu suradnju. Ponavljam, smatram da ovo nije pravi put, nije vrijeme da se radi nešto zajedničko s njima."

Europska krovna nogometna organizacija (UEFA) tek treba odabrati domaćina Eura U-21, rivali su im Belgija i Turska, a domaćin bi trebao biti izabran do sredine prosinca.

Gorica - Slaven Belupo VIDEO Pogledajte jedan od najbizarnijih golova u povijesti SHNL-a: Sudac ga je poništio, evo zašto divider

Sergej Jakirović i Željko Sopić FOTO Jakirović i Sopić završili u zanimljivom društvu: Nastala je nesvakidašnja fotografija divider

Bruno Petković i Arijan Ademi Dinamo opet golemi favorit, ali postoji kvaka: Što lošija liga, to su veće šanse Hajduka i Rijeke divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP
GOL! ⚽

Salisu pogađa glavom iz kornera.

📸: AFP