Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
blijedi redsi

Lorenzo Insigne srušio Kloppov Liverpool u 90. minuti!

Liverpool je upisao drugi poraz u posljednje tri utakmice nakon savršenog otvaranja sezone.

Lorenzo Insigne zabija Liverpoolu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon sedam pobjeda na otvaranju nove sezone, nogometaši Liverpoola već su treću utakmicu bez pobjede, točnije upisali su drugi poraz! U sklopu 2. kola skupine C Redsi su gostovali kod Napolija i poraženi su 1:0 pogotkom Lorenza Insignea u samoj završnici utakmice.

Prvu prigodu na utakmici imali su domaćini u 10. minuti, no Lorenzo Insigne je pucao pored gola. U 33. minuti zaprijetio je i Milik, ali je Alisson Becker bio spreman. Poljski napadač je pucao i u 49. minuti, no Alisson je ponovo odlično reagirao.

Prvu ozbiljnu priliku Liverpool je imao u 67. minuti kada je Salah pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored gola. Veliku priliku Napoli je imao u 75. minuti kada je Jose Callejon već svladao Alissona, ali je loptu ispred gola počistio Joe Gomez. Najbolju priliku na utakmici domaćin je imao u 82. minuti kada je Mertens sa sedam-osam metara pogodio vratnicu gostujućeg gola.

Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Insigne je iskoristio sjajno dodavanje Callejona za pobjedu talijanskog sastava.

Marko Rog nije nastupio za Napoli, baš kao niti Dejan Lovren za Liverpool.

U ranije odigranom susretu PSG je na Parku prinčeva pobijedio Crvenu zvezdu sa 6:1 nanijevši beogradskom sastavu najteži europski poraz u povijesti kluba. Do sada je najveći europski poraz Zvezda upisala 2004. kada je izgubila od PSV Eindhovena sa 0:5.

Na ljestvici vodi Napoli sa četiri boda, Liverpool i PSG imaju po tri boda, dok Crvena zvezda ima jedan bod.

U skupini D Porto je pobijedio Galatasaray sa 1:0, dok je Schalke identičnim rezultatom bio bolji od Lokomotiva.

Pobjedu Portugalcima donio je gol Mousse Marege u 49. minuti. U ranijem terminu odigrana je i utakmica između Lokomotiva i Schalkea u skupini D. Njemački sastav je slavio u Moskvi sa 1:0 golom Westona McKenniea u 88. minuti. Vedran Ćorluka nije nastupio za ruski sastav.

Na ljestvici vode Schalke i Porto sa po četiri boda, Galatasaray ima tri, a Lokomotiv je upisao i drugi poraz.

Gledajte UEFA Ligu prvaka bez mjesečne naknade do 31.10., samo na A1 TV-u.

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider