Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko je tu lud

Nevjerojatno: Lokomotiva odbila 18 milijuna eura za velikog dragulja!?

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, Lokomotiva je odbila veliku ponudu za svog dragulja Lovru Majera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi portal Calciomercato, Newcastle United pokušao je dovesti veznjaka Lokomotive Lovru Majera, ali klub je navodno odbio ponudu tešku 18 milijuna eura, što bi bio treći najveći transfer u povijesti HNL-a.

Ako je istina to što piše talijanski portal, zaista je čudno da Lokomotiva nije prihvatila ponudu koju niti jedan normalan hrvatski klub ne bi odbio, s obzirom na financijsku nestašicu i činjenicu da takve ponude za klub poput ''Lokosa'' dođu jednom u sto godina.

Calciomercato navodi kako su Newcastle i Lokomotiva održali opsežne pregovore s ponudom na stolu u vrijednosti između 15 i 18 milijuna eura. Pregovori su išli u dobrom smjeru, ali navodno se nisu mogli dogovoriti o pojedinostima sporazuma i Newcastle će morati pričekati do ljeta ako se ponovno odluči na takav potez.

Kako prijelazni rok u HNL-u traje do 15. veljače, Majer sve do tada može potpisati za neki drugi klub. Da je to kojim slučajem bio Newcastle, ne bi im se mogao momentalno pridružiti, nego tek naljeto jer je prijelazni rok u Engleskoj završen.

S druge strane, veliki interes za mladog igrača Lokomotive pokazala je i Sampdoria, ali nemojte se iznenaditi ako Majer transfer realizira iz Dinama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider