Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvije pobjede zaredom

Lokomotiva ponovno šokirala Dinamo i barem privremeno "prikočila" proslavu naslova prvaka!

Dinamo je protiv Lokomotive propustio proslaviti naslova prvaka Hrvatske. Lokosi su po drugi put zaredom nokautirali Modre i odgodili potvrdu titule prvaka.

Dinamo vjerojatno neće slaviti naslov prvaka u ovome kolu, nakon što je upisao drugi uzastopni poraz od Lokomotive u prvenstvu. Bilo je 3:1 za Lokomotivu!

Dva pogotka u uvodnih 13 minuta i jedan duboko u sudačkoj nadoknadi bili su dovoljni da Lokosi upišu tri boda, te odgode potvrdu naslova prvaka u Modrom taboru. Dinamo i dalje može do naslova prvaka u ovom 34. kolu, ukoliko Rijeka večeas ne pobijedi Inter na Rujevici i u slučaju da Hajduk u srijedu ne pobjedi Istru u Puli.

Radonjić i Krstanović zabili su pogotke u 4. i 13. minuti prvog poluvremena, te usmjerili svoju momčad prema pobjedi. Radonjić je u 4. minuti dobio loptu na lijevoj strani travnjaka, malo unutar svoje polovice, te se poput brzog vlaka sjurio prema golu Dinama pored Rrahmanija i mirno matirao Livakovića udarcem u suprotni kut.

Devet minuta kasnije Krstanović je pokupio otpadak nakon još jedne brze akcije Lokosa i sa svega nekoliko metara matirao Livakovića za 2:0.

Nakon toga je uslijedila jalova dominacija Dinama, koji je imao nekoliko poluprilika za pogodak, ali ništa nije ulazilo. Lokomotiva je pak propustila kazniti Dinamove promašaje iz kontre.

U 67. minuti nakon prekršaja vratara Hendije sudac pokazuje na bijelu točku, a siguran realizator bio je Soudani. Alžirac je do kraja utakmice imao još dvije čiste prilike za pogodak, te je jednom uzdrmao gredu.

Kada se Dinamo u potpunosti otvorio, propust u obrani kaznio je Šunjić u trećoj minuti sudačke nadoknade!

Dinamo vodi na ljestvici sa 70 bodova, Rijeka je druga sa 63 boda i utakmicom manje, a treći je Hajduk sa 62 boda i također utakmicom manje. Lokomotiva je skočila na peto mjesto sa 45 bodova.

LOKOMOTIVA - DINAMO 3:1

 

 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider