Sporni događaj se dogodio kad je Juventus odigrao 3:3 protiv momčadi K-lige u korejskoj prijestolnici krajem srpnja. Tada bivša zvijezda Reala nije ušla s klupe za zamjene, iako su organizatori na osnovu toga prodali velik broj karata.

Njegov izostanak s te utakmice razljutio je dobar dio fanova koji su se pojavili da vide portugalsku zvijezdu u akciji, dok je K-liga optužila talijanskog prvaka za ''obmanu'', što je Juventus negirao.

No, protiv Cristiana Ronalda, Juventusa i južnokorejske agencije koja je organizirala događaj je podnesena prijava, ali jedan navijač je odlučio uzeti stvari u svoje ruke prateći Ronalda do Stockholma.

Juventus je prošli tjedan bio u švedskoj prijestolnici kada se južnokorejski navijač Kwak Ji-hyuk sukobio s Ronaldom u predvorju hotela.

''Zašto nisi igrao u Koreji?'', vikao je na engleskom Kwak. Njegovo pitanje je zanemareno, ali on je uložio još nekoliko napora da privuče Ronaldovu pažnju. Čak je i na svom YouTube kanalu objavio dugačak video, koji je dostigao gotovo tri milijuna pregleda.

Atraktivna Francuskinja ''ukrala'' pažnju u finalu Liverpoola i Chelseaja