Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pamte se golovi

Ljubitelji Lige prvaka očarani Oršićem, ali ne znaju svi kako se zove: Neki su ga i preimenovali

Nakon dva kola Lige prvaka Mislav Oršić ima dva pogotka za Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva odigrana kola Lige prvaka nogometaši Dinama su druga momčad skupine E s tri osvojena boda. Na otvaranju elitnog klupskog natjecanja srušili su Chelsea s 1:0, a potom časno "pali" kod Milana.

Bez ikakve dvojbe, junak europskih utakmica bio je Mislav Oršić koji je zabio dva pogotka. Prvo je srušio Chelsea na Maksimiru, kao na motoru projurio je kraj Chelseajeve obrane koja vrijedi desetke milijuna eura, a onda je Milanu sjajno zabio na San Siru.

To mu je donijelo brojne pohvale, a upravo je Liga prvaka na svom Twitter profilu upitala nogometne zaljubljenike tko ih je očarao u skupini E.

Benjamin Šeško VIDEO On će uskoro biti velika prijetnja Dinamu: Pogledajte što je mogao izvesti s 14 godina divider

Nakupilo se tu dosta odgovora, a dobar dio njih prisjetio se Oršićeve majstorije protiv Chelsea. Neki se nisu mogli sjetiti njegovog prezimena, neki su ga preimenovali u Orlića, ali svi su suglasni u tome da je Dinamov napadač prikazao sjajnu igru.

"Napadač Dinama, zaboravio sam njegovo ime", napisao je jedan korisnik Twittera., a drugi dodao: "Mislav Oršić. Iako je zabio mom klubu, za sada je impresivan".

"Sviđa mi se cijela momčad Milana, ali taj napadač Dinama se čini sjajnim. Mislim da se zove Orlić", dodao je treći navijač.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider