Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVI ENGLESKI DRAGULJ

Liverpool želi Bellinghama, Klopp otkriva kako tu postoji samo jedan problem

Jude Bellingham velika je želja Liverpoola i to nitko niti ne pokušava sakriti.

Jude Bellingham (Foto: Afp)

Nakon što su prošle sezone transferirali Jadona Sancha u Manchester United, a ove Erlinga Haalanda u Manchester City, najveći dragulj u rosteru Borussije Dortmund ostao je Jude Bellingham.

19-godišnji Englez prema Transfermarktu je procijenjen na 80 milijuna eura, a iza sebe ima tri seniorske sezone, od toga dvije u Dortmundu, gdje je brzo postao glavni igrač veznog reda. Osim toga, sve je bliže udarnoj postavi i u reprezentaciji Engleske, za koju je odigrao već 15 utakmica.

"Samo jedan" problem

Ovaj dragulj na meti je svioh najvećih klubova, no ovog ljeta kao da je najbliže njemu Liverpool, odnosno oni su svakako najviše zagrizli u namjeri da njime pojačaju svoj vezni red. Koliko je to realno? Odgovor je medijima dao Jürgen Klopp, otkrivši kako je itekako zainteresiran za spomenutog igrača, ali da postoji problem i to "samo jedan".

"On nije na prodaju. Dakle, to je jedini problem s tim igračem", rekao je Klopp, otkrivši tako taj problem koji je možda jedini, ali nikako nije mali.

Još je dodao nešto o svojim planovima.

"Mislim da se neće dogoditi ništa s našim veznim redom, ali nikad ne znaš. Uvijek ti netko može reći kako želi otići. No, to mi se još nije dogodilo", dodao je Klopp.

Liverpool je za sada doveo Darwina Nuneza u svom najskupljem transferu do sada te dva igrača koji bi trebali biti budućnost kluba, Fabija Carvalha i Calvina Ramseya.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider