Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav bi to tandem bio!

"Rat" za fenomenalnog igrača: Liverpool se uzda u pomoć posebnog aduta

Sjajni Senegalac ima potpisan dugogodišnji ugovor u Napoliju, ali čini se da neće tamo još dugo ostati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih nekoliko prijelaznih rokova Kalidou Koulibaly redovito se dovodi u kontekst odlaska u neki od većih i bogatijih klubova od Napolija.

Fantastični 29-godišnji Senegalac prometnuo se u najboljeg stopera Serie A i svojim igrama privukao interes brojnih superteškaša.

Pep Guardiola izuzetno ga cijeni i htio bi ga dovesti u Manchester City, isto mišljenje imaju i Thomas Tuchel i PSG, dok bi Jürgen Klopp htio u Liverpoolu upariti Virgila van Dijka i Koulibalyja te tako stvoriti najbolji stoperski tandem na svijetu.

Također, Koulibaly se nalazi i na radaru Tottenhama i Evertona, ali malo je izvjesno da bi mogao otići tamo.

Dapače, trenutačno je prvi favorit za njegovo dovođenje Liverpool. Francuski Le Parisien piše kako su na Anfieldu u ovu operaciju uključili "posebno oružje" koje se zove - Sadio Mane. Klopp je prema navodima Francuza zamolio senegalskog reprezentativca iz Liverpoola da pokuša nagovoriti svog kolegu i sunarodnjaka da izabere aktualnog prvaka Engleske.

Jer Koulibaly je baš u takvoj poziciji - da može birati kamo će otići. Dogovor s Napolijem o odšteti ionako će se postići, prije ili kasnije...

Rijetke snimke s početaka hrvatske MMA scene

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider