Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi bez golova

Liverpool remizirao s Evertonom, Salah promašio šansu utakmice: Man City na vrhu!

Everton i Liverpool odigrali su bez golova u velikom gradskom derbiju…

Mohamed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool je remizirao (0:0) s Evertonom na Goodison Parku i na taj je način prepustio vodeću poziciju Manchester Cityju, koji sada ima bod više.

Liverpool je imao više izglednijih šansi, a najveću je propustio Mohamed Salah u završnici prvog poluvremena, kada je išao sam prema vratima Evertona, no njegov udarac obranio je Jordan Pickford.

Hrvatski stoper Dejan Lovren zbog ozljede nije bio u sastavu Redsa.

Promjene na trenerskim klupama Leicestera i Fulhama nisu donijele instant učinak, obje su momčadi poražene u 29. kolu Premier lige.

Fulham, koji je prije tri dana raskinuo suradnju sa Claudiom Ranierijem, u nedjelju je na svom terenu izgubio od Chelseaja sa 1-2. Svi pogoci pali su unutar 11 minuta prvog poluvremena. Strijelci za Chelsea bili su Gonzalo Higuain (20) i Jorginho (31), a za domaćine, koje je po prvi puta vodio privremeni trener 38-godišnji Scott Parker, zabio je Calum Chambers (28).

Devet kola prije kraja prvenstva Fulham je sa 17 bodova predzadnji, a od zone spasa ga trenutno dijeli deset bodova. Chelsea je pobjedom zadržao korak sa Arsenalom i Manchester Unitedom u borbi za Ligu prvaka, a hrvatski veznjak Mateo Kovačić igrao je od 68. minute za goste.

Momčad Leicestera, koju je po prvi puta vodio Brendan Rodgers, poražena je sa 1-2 na gostovanju kod Watforda. Deeney je već u 5. minuti doveo Watford u vodstvo koje je domaća momčad držala do 76. minute, kad je nepažnju u obrani domaćih iskoristio Jamie Vardy i postigao svoj 99. pogodak u dresu Leicestera. U drugoj minuti sučevog vremena Watford je došao do sva tri boda, a zasluge idu strijelcu Andreu Grayu.

Večeras drugoplasirani Liverpool, koji zaostaje dva boda za vodećim Manchester Cityjem, u Merseyside derbiju gostuje kod Evertona.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider