Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga kup

VIDEO Vlašić asistirao u porazu West Hama, Liverpool slavio u ludnici protiv Leicestera, a Kovačić igrao u pobjedi Chelsea

Hrvatski nogometni reprezentativci imali su polovičan uspjeh u Carabao Cupu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometaši preko tjedna su imali obaveze u Carabao Cupu, a najuzbudljiviju utakmicu četvrtfinala odigrali su Liverpool i Leicester.

Redsi su opasno visili poslije prvog poluvremena. Jurgen Klopp izveo je prilično šaren sastav, koji je do poluvremena gubio 1:3. Jamie Vadry do 13. minute zabio je dva komada, domaćin se nakratko vratio preko Alexa Oxladea Chamberlainea u 19. minuti, ali Jammie Maddison čudesnim golom vratio je dva razlike za Lisice.

Ipak, Diogo Jota i Minamino u drugom poluvremenu uspjeli su poravnati na 3:3 i pristupilo se izvođenju penala. Minamino je u raspucavanju zamalo otišao od junaka do tragičara jer je jedini promašio s bijele točke, ali na njegovu sreću gosti su promašili dva i Diogo Jota zabio je za plasman u polufinale.

Chelsea se također dugo tresao za svoj plasman među četiri najbolje momčadi u prvom kupu otočke sezone protiv Brentforda, ali je uspio slomiti žilave domaćine u zadnjih desetak minuta. U 80. minuti Jonsson je zabio u vlastitu mrežu za 0:1, a konačnih 0:2 postavio je Jorginho iz penala. Mateo Kovačić odigrao je poluvrijeme, a u nastavku je umjesto njega ušao strijelac Jorginho.

Nikola Vlašić bio je na travnjaku nešto duže za West Ham, ali u svojih 68. minuta na travnjaku namjestio je jedini gol svojih u porazu od Tottenhama 2:1.

Vlašićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Svoj plasman u polufinale ranije je osigurao Arsenal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider