Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
preuzeli vodstvo, ali...

Liverpool ostao bez pobjede nakon dva poništena gola i dva dosuđena penala protiv za Brighton

Liverpool je u sklopu 10. kola engleske Premierlige odigrao tek 1:1 kod Brightona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola odigrali su 1:1 kod Brightona u sklopu 10. kola engleske Premierlige. Redsima su poništena dva gola te su dosuđena dva jedanaesterca protiv njih.

U 20. minuti prvog dijela Brighton je imao priliku povesti udarcem s bijele točke nakon prekršaja Williamsa, no Maupay je pucao pored gola nakon što je Alissona poslao u krivu stranu. 

U 34. minuti Liverpoolu je poništen gol Salaha, nakon jednog sumnjivog zaleđa, te se s početnih 0:0 otišlo na predah. 

U 60. minuti Jota je zabio vodeći gol za Redse nakon lijepog solo prodora i udarca uz samu vratnicu. Nekoliko minuta kasnije Salah napušta igru, ulazi Mane koji u 84. minuti zabija, ali ovoga puta iz evidentnog zaleđa. 

gol expired Kakav urnebes u Lucky Punchu: Biralo se pet najzgodnijih žena u svijetu MMA, Zelg se našao pod žestokom paljbom divider

U 92. minuti Robertson neoprezno u svom šesnaestercu zamahuje i u pokušaju da izbije loptu zahvaća i nogu suparničkog igrača, a nakon pregleda VAR-a sudac Attwell pokazuje na bijelu točku. 

Gross je za razliku od Maupaya bio precizan i Brighton je u 93. minuti stigao do boda. 

Liverpool je preuzeo vrh prvenstvene ljestvice s 21 bodom, ali i utakmicom više od svih pratitelja. Tottenham ima bod manje, a Chelsea i Leicester po tri. 

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider