Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi korak već napravljen

Liverpool planira veliku "otimačinu", Juventus u šoku: Najveća zvijezda odlazi potpuno besplatno?!

Liverpool planira veliku otimačinu, Juventus u šoku: Najveća zvijezda odlazi potpuno besplatno?!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U završnici zimskog prijelaznog roka Liverpool je napravio konkretan korak prema dovođenju velikog pojačanja i to ne sad, u predstojećih nekoliko dana koliko je otvoreno nogometno tržište, već na ljeto.

Kako javlja talijanski TUTTOmercatoWEB, Redsi su stupili u kontakt s Paulom Dybalom kojem za nešto više od pet mjeseci istječe ugovor u Juventusu.

Svi dosadašnji pregovori između Argentinca i Stare dame su propali pa je trenutno kudikamo izglednija opcija da će ostati do završetka ugovora u Torinu i potom otići u novi klub. Juve pritom ne bi dobio niti jedan euro odštete, što je prava katastrofa za njih budući da se radi o igraču koji je tržišno procijenjen na 50 milijuna eura (prema Transfermarktu) i nalazi se na vrhuncu karijere sa svojih 28 godina.

Čelni ljudi Juventusa nadaju se da bi u posljednji trenutak moglo doći do nekakvog preokreta, ali ta njihova nadanja mogao bi im poremetiti Liverpool čiji su predstavnici započeli pregovore s Dybalom oko plaće koju bi imao na Anfieldu.

Kao igrač koji je 1. siječnja ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora, Dybala je slobodan pregovarati s kim god želi, a zasad je najveći interes za njegovim dovođenjem iskazao Liverpool.

Dodajmo kako je Dybala ove sezone u 23 nastupa za Juve u svim natjecanjima postigao 11 golova i upisao četiri asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider