Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dugo su otezali

Barci bi se neodlučnost mogla odbiti o glavu: Senzacionalnog klinca žele bogati(ji) klubovi

Gavi u ugovoru s Barcelonom i dalje ima klauzulu prema kojoj može otići za 50 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda je još uvijek maloljetan, Gavi već neko vrijeme oduševljava nogometni svijet.

Barcelonino čudo od djeteta u proteklih je godinu dana napredovalo gigantskim koracima, etabliravši se u prvoj momčadi kluba, ali i debitiravši u reprezentaciji Španjolske.

Ovaj fenomenalni središnji vezni rođen je u kolovozu 2004. godine i na ljeto će proslaviti 18. rođendan, ali pitanje je hoće li punoljetnost dočekati kao igrač Barcelone.

Naime, Gavijev ugovor vrijedi do 30. lipnja 2023. godine i po tom pitanju se dosad ništa nije promijenilo. Prva runda pregovora započela je još prošle godine pa je, od strane kluba, sve zaustavljeno zbog katastrofalne financijske situacije u kojoj se Barca nalazi.

Gavi ima klauzulu u Barceloni od 50 milijuna eura

Novi razgovori uslijedili su u siječnju nove godine, međutim nisu donijeli nikakav pomak. U međuvremenu, dogodilo se da je Barcelona potpisala neke ugovore i izdvojila određeni novac, što je Gavija i njegove zastupnike dovelo do zaključka da neće biti problema oko godišnje plaće.

Katalonski Sport javlja da će situaciju pokušati iskoristiti Liverpool, a možda i Bayern i PSG koji bi također htjeli izvesti veliku "otimačinu".

Svi oni bez problema mogu platiti klauzulu od 50 milijuna eura koja je važeća u aktualnom Gavijevom ugovoru s Barcelonom.

Prva želja igrača i njegovih menadžera je ostanak na Camp Nouu, ali ako pregovori na koncu završe u slijepoj ulici - tko zna, sve je moguće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider